Finns för köp
Antal: 3

Trikem Max MSM+ Hund

169 kr

MAX MSM+ "Working Dog"

MSM är kroppens svavelkälla som medverkar till cellernas förmåga till utbyte av näringsämnen och slaggprodukter via blodet.
Vid MSM-brist försämras utbytet och hunden får lägre mjölksyratröskel med sämre prestationsförmåga. Musklernas återhämtning tar också längre tid.
MSM är en viktig del av cellbildningen i hela kroppen och ingår bland annat i uppbyggnaden av brosk, senor, bindväv, muskler, skelett och päls.
Det är även en viktig byggsten i kroppens produktion av aminosyror, protein, enzymer och hormoner.
Organiskt svavel är något som finns i varje cell i kroppen, med andra ord en av de viktigaste komponenterna för en väl fungerande kropp.
Max MSM+ är formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget.
Max MSM+ innehåller inget socker.Svavel ingår i alla cellers uppbyggnad och brister påverkat alla kroppens processer

och funktioner.

Födan är hundens källa till svavel. Får hunden värmebehandlat fabricerat foder är risken stor för svavelbrist eftersom MSM påverkas redan vid relativt låga temperaturer.

Aktiva hundar förbrukar mer av alla näringsämnenoch vid hög fysisk aktivitet utvecklas t.ex musklerna där den ökade cellproduktionen kräver tillgång på extra mycket svavel.

MSM-tillskott rekommenderas för aktiva och arbetande hundars välbefinnande och prestationsförmåga.


450 g